Telefon
WhatsApp
Türkiye’nin en zorlu OFF-Road Parkuruna sahip Tokat’ta yarışlar nefes kesti

Türkiye’nin en zorlu OFF-Road Parkuruna sahip Tokat’ta yarışlar nefes kesti. Düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri zorlu parkurda hünerlerini sergiledi.

 
 
 

Tokat Belediyesi ve Tokat Extreme Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen Off-Road Şenliği, Topçam Mahallesi´nde gerçekleştirildi. Bu sene 4’üncüsü düzenlenen etkinlikte, Türkiye´nin 47 ilinden 90 araç yaklaşık 2 kilometrelik parkuru en kısa sürede tamamlamak için birbirleri ile yarıştı. 450 pilotun takip ettiği parkurdaki yarışlarda renkli görüntüler de yaşandı. Yarışçıların, zorlu parkurda ortaya koyduğu mücadele vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Bu sene kadın pilotların da yarıştığı Tokat’ta, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin de parkuru deneyen isimlerden birisi oldu. Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Tokat Milletvekili Zengin’e, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da co-pilot olarak eşlik etti. İl Genel Meclisi Başkanı Erol Duyum ile Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir, vatandaşlarla birlikte ikilinin parkur deneyimini heyecanla takip etti.

 

Parkuru tamamlayan Özlem Zengin, edindiği tecrübeyi  “Muhteşem” olarak nitelendirdi. Zorlu parkuru başarı ile tamamlayan Zengin, program sonunda yaptığı konuşmada, organizasyonu yapan Tokat Extreme Off-Road Kulübüne üye olacağını söyledi.

 

 

Organizasyona 4. yılında da en büyük desteği veren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Milletvekili Zengin ile birlikte yaptığı deneyimin harika olduğunu dile getirdi. Başkan Eroğlu: “Heyecan çok yükseliyor. Ama çok harikaydı. Yani bu sporun güzelliği bu olsa gerek. Adrenalin sporu olmasıyla farkını ortaya koyuyor. Ben tüm sporcularımızı  tebrik ediyorum tekrardan” diye konuştu.

 

Tokat Extreme Off-Road Kulübü Başkanı Serkan Özcan, yarışlarda 47 il, 450 sporcu ve 90 tane parkura çıkan aracın katılım sağladığını söyledi. Başkan Özcan: “Tokat’ta yine ilklerden birini yapıyoruz. Bayan sporcularımız var. Bayan sporcularımız için ayrı bir klasman açtık. Farkındalık adına bayan sporcularımızı yarıştırıyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen yarışlara Tokatlılar yağmurlu havaya rağmen büyük ilgi gösterdi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği