Telefon
WhatsApp
Tokatlı genç futbolcu büyük takımların radarına takıldı

Tokatlı genç futbolcu Ali Efe İşeri, İstanbul Sancaktepe Başakspor alt yapısında futbol oynarken büyük takımların radarına takıldı.

Tokatlı genç futbolcu aslen Tokat Şehitler köyü nüfusuna kayıtlı olan Ali Efe İşeri, İstanbul Sancaktepe Başakspor alt yapısında top koşturuyor. Gösterdiği performansla büyük takımların radarına takılan Ali Efe İşeri’nin futbola nasıl başladığını kendisinden dinleyelim: “Ben Ali Efe aslen Tokat nüfusuna kayıtlıyım ve köyüm merkeze bağlı bir köydür. Ben şuan on bir yaşındayım Anadolu’dan çocuk yaşta ailem hayat şartları4ndan dolayı İstanbul’a göç etmiş. Diyebilirim ki bende her çocuk gibi gurbetçi bir ailenin çocuğuyum. Futbola Sancaktepe amatör takımlarından Başakspor alt yapısında ailemin desteği ile futbola başladım. Babam ve annem bana futbol konusunda her türlü desteği veriyorlar. Tabi bu arada futbol oynarken eğitimimi de aksatmıyorum. Ne kadar futbol sevsem de önce eğitimim birinci planda geliyor benim ve ailem için. Bende bir elde yaşım küçük olsa da bir elde iki karpuz taşımaya çalışıyorum inşallah başaracağım başarmakta zorundayım. Takımda hocalarımla ve takım arkadaşlarımla uyum sorunum yok, hepsi ile iyi geçiniyorum. Hocam bana takımda her maçta çok şans veriyor bende bu şansı iyi kullanmak için çok iyi çalışıyorum ve çalışmak zorundayım. Her maçta sahada forma şansı buluyorum. Takımda orta sahada oynuyorum bu günkü lig maçında lidere karşı oynadık ve maçı 2-0 dan 2-2 beraberliğe getirdik. Rakip takım gurubumuzun lider takımı idi bizi yenselerdi şampiyonluk turu atacaklardı.  Takım hocam bana başarılı olmam için çok şans veriyor ve iyide idmanlar yaptırıyor bana ve takım arkadaşlarıma. Başarılı Tokatlı futbolcu Ali Efe İşeri inşallah biraz daha büyüyünce üst liglerde iyi futbolcu olup doğduğum Tokat ilini yeşil sahalarda 60 numaralı formayı giyip temsil etmek istiyorum bunu yapacak kabiliyeti şimdiden kendimde görüyorum. İnşallah bu hayallerimi gerçekleştireceğim.”

 

FENERBAHÇE VE ALTINORDU’NUN TAKİBİNDE

Başakspor U-11 takımının hocası ve aslen Tokat Erbaalı olan Ömer Faruk Akgül hoca ise, Ali Efe İşeri’yi Fenerbahçe ve Altınordu takımlarının takip ettiğini söyledi.

Akgül hoca, sporcusu için şunları söyledi: “Ali Efe yetenekli bir sporcumuz şuan takımda çok iyi çalışıyor. Daha bu küçük yaşta büyük takımların radarına takılan bir sporcumuz. Şuan onu Fenerbahçe kulübü İstanbul’dan takibe aldı. Birinci lig takımlarından İzmir temsilcisi Altınordu takımı takip ediyor inşallah onu çalışma ortamı olursa idmanlara davet edecekler. Ali Efe takımda orta sapa oynuyor müthiş bir sol ayağı var toplara çok iyi vuruyor. Zaten ülkemizde sol ayaklı sporcunun azlığı göz önünde bulundurulursa ilerde çok iyi çalışarak üst liglerde kendine takım ve forma şansı bulacaktır.  Sahada maçlarda forma şansı verdiğim her maçta lider futbolcu olarak takımı yönlendiriyor. Başarılı futbolcu ülkemizde kendine Mesut Özil’i örnek aldığını ve dünya yıldızları Ronaldo ve Messi’nin maçlarını izlediğini söylüyor. Biz onu alt yapıda idmanlarda kendinden yaşça büyük futbolcularla idmanlarda çalıştırıyoruz ki daha çok gelişsin diye. Bu takımın alt yapı ve Ali Efe’nin hocası olarak bu başarılı futbolcumu daha üst liglerde futbol oynarken sporseverler izleyecekler.”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği