Telefon
WhatsApp
TOKAT, SANAYİ SİTESİNİ TAŞIMA GİRİŞİMİ YAPAN 26 İL ARASINDA

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Sanayi Sitesi’nin taşınması ile gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni sanayi sitesinin alt yapı ihalesinin yılsonuna kadar tamamlanacağını ve altyapı çalışmalarının başlayacağını söyleyen Eroğlu, proje için “Tokat’ımızın son 50 yılında yapılan en önemli projelerden biri olacak” dedi

Taşınma sürecinin beş yıl önce gündeme gelmesinden, çalışmaların geldiği seviyedeki süreçte emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin alt yapı ihalesinin yılsonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Başkan Eroğlu “Beş buçuk yıllık bir süreç var. İlk defa yapılabilir mi diye yola çıktığımızdan bu güne gelen süreçte çok önemli aşamalar kat ettik. Sanayi sitemizin taşınması projesi Tokat’ımızın son 50 yılında yapılan en önemli projelerden biri olacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın ilimizi ziyaretinde kendisinden aldığımız sözler ziyaretin hemen akabinde gerçekleşmeye başladı. Rayiç bedeli yaklaşık 30 milyon Türk Lirası olan 540 dönümlük alanıyla yeni sanayi sitesi sahamızı 6 milyon 250 bin Türk Lirası gibi bir bedelle projeye kazandırdık” dedi.

 

Tokat’ın sanayi sitesini taşımak için girişimlerde bulunan 26 ilden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Eroğlu, “ Tokat bu iller arasında en hızlı ilerlemeyi kaydeden ildir. Bunda bizim, paydaşlarımızın inançlı çalışmaları ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Tokat’ımıza, Tokat insanımıza duyduğu muhabbetin etkileri var” dedi.

Büyük bir proje olması sebebiyle hayata geçirilmesi noktasında kaygı duyulmasına gerek olmadığını dile getiren Başkan Eroğlu açıklamalarını “ Çok kolay bir çalışma olmadığını hepimiz biliyoruz. Dikensiz gül olmayacağını biliyoruz. Bizler de aynen sanayi esnafımız gibi bu projenin hayata geçirilmesi noktasında dikkatli bir şekilde takibimizi sürdürüyoruz.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği