Telefon
WhatsApp
Tokat Güçlü Kadınlar Derneği Tokatlıları İftarda Buluşturdu

TOKATLILAR İFTARDA AYNI SOFRADA BULUŞTU

Tokat Güçlü Kadınlar Derneği Başakşehir`de iftar yemeği verdi.


Tokat Güçlü kadınlar Derneği 22 mart 2024 Cuma akşamı Başakşehir`de bulunan Karabal Cafe Restaurant Salonunda İftar yemeği verdi. İftara derneğin üyelerinin ve Tokat halkının yoğun katılımının yanında, İlçe başkanları Belediye başkan adayları Belediye meclis üyesi adayları ve Muhtar adayları STK Başkanları ve yöneticileri, Belde ve Köy Kadın Kolları Başkanları, işadamları, Tokatlı STK Yöneticisinin katılımı gözlendi.

Akşam Ezanının okunmasına müteakip, Başakşehir`de bulunan Karabal Cafe Restaurant Salonda edilen dua ile yaklaşık 400 kişi aynı sofrada İftar yaptı. Yapılan iftar sonrası Belediye başkan Adayları, Tokat Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Gülderen Ertuğrul Selamlama konuşması yaptılar.

Tokat Güçlü Kadınlar Dernek Başkanı Gülderen Ertuğrul Hemşehrilerinin Bu İftar Programına Yoğun ilgisinden Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi Ve "BİZ TOKATLILARA EN ÇOK KALABALIK BİRLİK BERABERLİK KARDEŞLİK VE BİR LOKMA EKMEĞİ PAYLAŞIP AYNI SOFRADA BULUNMAK ÇOK YAKIŞIYOR" Dedi Ve Düzenlediğimiz İftar Programımıza Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize ve Belediye Başkan Adaylarımıza, Muhtar adaylarımıza, STK Başkanlarımıza, İlçe, Belde ve Köy Kadın Kolları Başkanlarımıza Sanatçılarımıza, Basın Medyaya, ve yakından uzaktan gelen tüm hemşehrilerime ve dostlarıma tşk ederim dedi.


Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeği karşılıklı hoş sohbet ile tamamlandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği