Telefon
WhatsApp
Tokat 60 FK - Formül Erbaaspor U-16

Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sezai Işkın, Tokat 60 FK - Formül Erbaaspor U-16’lar final maçında yaşanan olaylara tepki gösterdi.

Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın, Tokat 60 FK ile Formül Erbaaspor arasında oynanan U16’lar final maçını Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a değerlendirdi.

Başkan Sezai Işkın, “Sporda galibiyet mağlubiyetin kardeşidir. Centilmen olmak her şeyden emsaldir. Dünya olimpiyat şampiyonlarında adamlar müsabaka kaybediyor, kaybeden kazananı tebrik ediyor. Burada mutlaka bir taraf mağlup olmaktadır, bir taraf ise kazanacaktır. Ama müsabaka bittikten sonraki görüntüler hiçte hoş değil. Birbirinize saldırmak hiçte hoş değil. Futbolcunun sahadaki asli görevi futbol oynamak. Ama gelin görün ki maçtan sonra asli görevinizi yapmayıp da göreviniz olmayan birbirinize saldırmayı yapıyorsunuz. Biz burada spor yapıyoruz, kavga yapmıyoruz. Kavga edeceksek silahları alalım birbirimizi vuralım. Bu mu spor ahlakı? Bundan dolayı üzgünlüğümü ifade ediyorum. Antrenör arkadaşlara sporculara da bu işe karışanlar lütfen bunu dikkate almalarını talep ediyorum. Birinci olan takım da, ikinci olan takım da, üçüncü olan takım da bizim takımımız. Sonuçta gruplarda Tokat’ı temsil edeceksiniz. Her iki takım da hangisi olursa olsun fark eden bir şey yok. Bizim için centilmenliği hayatta bırakmayın arkadaşlar. Böyle devam ederseniz hedefe varamazsanız. Spor dövüşle kavgayla olmaz. Sporda başarı emmiyle dayıyla olmaz. Spor hak edenindir. Bileğinde, yüreğinde, beynine yazanlarındır. Hedefleri büyük olanlar başarır. Bu isteklerimi lütfen dikkate alın almanızı da istiyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği