Telefon
WhatsApp
Tokat 48. Piyade Alayında Gurur Tablosu

Tokat 48. Piyade Alayı'nda 2024/2 tertip 1. kademe erler yemin etti. Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu'nun katıldığı tören büyük coşkuyla gerçekleşti.

 

Tokat 48. Piyade Alayı'nda 2024/2 tertip 1. kademe erler yemin etti. Düzenlenen törene katılan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "48. Piyade Alayı 2024/2 tertip 1. kademe erlerimizin yemin törenindeyiz. Vatanımız, bayrağımız için görev yapan bütün güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyor, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Tokat'ta Yemin Töreni Coşkusu

Tokat'ta düzenlenen yemin töreni, 48. Piyade Alayı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 2024/2 tertip 1. kademe erler, Türk bayrağı önünde ant içerek vatana olan bağlılıklarını gösterdiler. Törene katılan aileler ve protokol üyeleri, genç askerlerin bu gururlu anına tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Tokat Belediye Başkanı'nın Anlamlı Mesajı

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yemin törenine katılarak erlerin bu anlamlı gününde yanlarında oldu. Yazıcıoğlu, tören sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türk ordusunun gücünü ve vatanseverliğini vurgulayarak Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir" sözlerine de yer verdi.

 

Yemin Eden Erler ve Ailelerinin Gururu

Yemin törenine katılan erler ve aileleri için unutulmaz bir gün yaşandı. Tokat 48. Piyade Alayı'nda gerçekleştirilen tören, askerlerin ve ailelerinin gururunu pekiştirdi. Tören boyunca yaşanan duygusal anlar, Türk milletinin orduya olan güvenini bir kez daha gösterdi.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği