Telefon
WhatsApp
Geyras Doğalgaza Kavuşuyor

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Geyras Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluşarak yıllardır bekledikleri doğalgaz müjdesini verdi.

Tokat Belediye Başkanı beraberinde belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları ile birlikte Geyras Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Yıllardır çok bekledik, sabrettik, bir hayli mücadeleler verdik. Bunun neticesinde hamdolsun serhat mahallemiz Geyras Mahallemizin doğalgaza kavuşması ile ilgili süreç başladı” dedi.

Başkan Eroğlu sözlerine “Doğalgaz şirketi ile yaptığımız görüşmelerde şirket belli bir bölüme kadar doğalgazın getirilmesini önerdi. Geyras Mahallemiz bağlar içerisinde bulunan bir mahallemiz ve çok fazla konut olmadığı için şirketin maliyetleri karşılama noktasında kaygıları olabilir. Fakat bizim de hemşerilerimizin doğalgaza kavuşmaları isteğimiz, hizmetin ulaşması isteğimiz bu kaygılardan çok daha fazla. Bu sebeple bir hizmet ulaşacaksa bundan bütün mahalle halkının yararlanması için taleplerimizde ısrarımızı sürdürdük. Görüşmelerimizin neticesini aldık ve hamdolsun mahallemizin tamamına doğalgazın ulaşması için çalışmaların başlayacağının müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek devam etti. Başkan Eroğlu “Çok gecikmiş olan bu hizmetin mahallemize ulaşması daha fazla beklemeden başlayacak ve mahallemizde önümüzdeki bir aylık sürecin ardından doğalgaz kullanılmaya başlanacak” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği