Telefon
WhatsApp
Eroğlu 12'de 12 sözü istedi, “31 Mart bizim düğünümüz

Tokat’ta konvoylar eşliğinde karşılanan Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, buluşma programında kalabalığa hitap etti. Eroğlu 12”de 12 sözü istedi, “31 Mart bizim düğünümüz” dedi.

 

Tokat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Eroğlu için bugün Çevreyolu girişinde karşılamanın ardından Kanal Tokat Kenarı Hıdırlık Köprüsü Önünde organize edilen buluşmada kalabalığa seslendi.

 

Açılış konuşmasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan yaptı. Ardından İl Başkanı Ali Özer karşılama konuşması yaptı.

 

Sağlam, dirençli bir şehir oluşturma ve kentsel dönüşüm başta olmak üzere konutlarımızın ve mahallelerimizin dönüşümünü en önemli konu olarak görüyoruz ve bunu da yine en başta koyduğumuz başlıklarından bir tanesi. Tabii gönül belediyeciliği bizim olmazsa olmazımız. Halkımızla Tokatımızda kurduğumuz gönül bağımızı daha çoğaltacağız. Daha pekiştireceğiz inşallah. Bununla beraber vizyon belediyeciliğimizle şehrimize daha değer katarken altyapı anlamında yaptığımız o önemli hamleleri daha da devam ettirip ve yine başta trafiğimiz, otoparklarımız, ulaşımımız konusunda alt geçitlerle, üst geçitlerle yeni açacağımız yollarımızla, bulvarlarımızla Tokat'a önümüzdeki yıllara bu anlamda da evelallah hazırlayacağız ve gece gündüz demeden bu anlamda da inşallah çalışacağız” diye konuştu.

 

Eroğlu, “Başta konvoyumuza yaptığınız katılımlardan akabinde geldiğiniz burada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Buradan bir söz alarak da konuşmalarımıza tamamlıyorum. Evet 31 Mart bizim düğünümüz, 31 Mart bizim zaferimiz. 31 Mart bizim inşallah hem Tokat’ta hem Türkiye'de dünyaya yeniden Türkiye'nin o güzelliğini, birliğini AK Parti'nin gücünü göstereceğimiz bir seçim olacak. Ve ben de diyorum ki, 31 Mart'ta Tokat’ımızda en yüksek bir oyla rekor bir oyla partime şahsıma Cumhurbaşkanımıza bu desteği vermeye hazırız.

 

12'de 12 sözü isteyen Eyüp Eroğlu 2 buçuk aylık süreçte biraz gayretle küskünlerimiz varsa barışalım, eksiklerimizi tamamlayalım. Birlikte hemhal olarak 31 Mart'ta zafere varız" diye konuştu. Ayrıca yüzde 70 oy iddiasıyla konuşmalar vekillerin konuşmalarıyla devam etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği