Telefon
WhatsApp
Emekli Maaşlarına Düzenleme Geliyor...

Temmuz ayında emekli maaşlarına yönelik önemli düzenlemelerin masaya yatırılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığıyla mücadelede emekliler ve çalışanlar için desteklerin artırılacağını duyurdu.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle emekli maaşlarına yönelik düzenlemelerin sinyalini veren Erdoğan, hayat pahalılığı ile mücadele kapsamında emeklilerin ve çalışanların destekleneceğini vurguladı.

 

Temmuz'da Emekli Maaşları Masada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayat pahalılığından en çok etkilenen kesim olan emeklilerimiz ve çalışanlarımıza yönelik desteklerimizi artırıyoruz. 16 milyon emeklimize yapmış olduğumuz 5'er bin liralık ödemelerin ardından, şimdi promosyon miktarlarını da 8-12 bin lira aralığına çıkardık," dedi. Temmuz ayında emekli maaşlarını yeniden değerlendirme sözü veren Erdoğan, düzenlemenin detayları üzerinde çalışmaların tamamlandığını belirtti.

 

Küçük Esnaf ve Ev Hanımlarına Müjde

Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları küçük esnaf ve ev hanımlarını da kapsadı. "Küçük esnafımızın prim gün sayısındaki adaletsizlikleri gidereceğiz ve ev hanımlarımıza yönelik prim teşvikleri ile ilgili düzenlemeyi hayata geçireceğiz," ifadelerini kullandı.

 

Sosyal Güvenlikte Yol Haritası

Ekonomik istikrar ve sosyal güvenlik vurgusu yapan Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) sorunlarının çözümüne de değindi. "Sosyal güvenlik sistemimizde yaşanan sıkıntıların çözümü için milletimizin taleplerini dikkate alıyoruz," diyerek, bu konudaki kararlı tutumunu vurguladı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği