Telefon
WhatsApp
Din Hizmetlerinde Etkili Sunum

Dicle Kalkınma Ajansına sunulan "Din Hizmetlerinde Etkili Sunum" isimli teknik proje başarılı bulunarak finansal destek almaya hak kazanarak,Din Görevlilerinin etkin bir hitabete sahip olması ve güçlü bir iletişim kurabilmesi, diksiyon, beden dili ve güzel konuşma becerilerini geliştirme düşüncesiyle hazırlanan proje kapsamında Artuklu ve Kızıltepe ilçemizdeki Din Görevlilerine toplam 10 gün süreyle alanında, Tokat"ta ki eğitim hizmetlerinden yakından tanıdığımız, Ahi Evran Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman tarafından seminer verildi.


Seminerin açılış konuşmasını yapan Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik; "Değişen dünyada bu çağın gençleri ve teknoloji devrinin çocukları başta olmak üzere yeni nesillere yaklaşım ve yüce dinimizi anlatma konusunda daha vizyoner bakış açısıyla yeni usul ve metodlarla bir gelecek perspektifi hazırlamaya mecburuz." dedi.


Kendilerini geliştirme ve daha etkin din hizmet sunma adına istekli 199 personelin katıldığı seminer sonunda kursiyerler kendi adlarına düzenlenmiş sertifikalari takdim edildi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği