Telefon
WhatsApp
Zinav Gölü Tabiat Parkı, Tatilcilerin Gözdesi

Tokat Reşadiye’de yer alan Zinav Gölü Tabiat Parkı, bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğrayarak doğa turizminde önemli bir merkez haline geldi. Göl, sunduğu benzersiz doğa manzaraları ve aktivitelerle ziyaretçilerini mest ediyor.

 

Reşadiye’de sınırları içerisinde bulunan ve 2011 yılında Tabiat Parkı olarak tescillenen Zinav Gölü, bayram tatilinde ziyaretçilerin akınına uğradı. 401 hektarlık geniş bir alana yayılan park, doğaseverlerin uğrak noktası haline geldi.

 

Reşadiye'nin Doğa ve Termal Turizm Merkezi

 

Reşadiye Belediyesi tarafından işletilen Zinav Gölü Tabiat Parkı, doğa ve termal turizmiyle ön plana çıkan Tokat’ın dikkat çekici ilçelerinden biri olma yolunda ilerliyor. Bayram tatilini fırsat bilen ziyaretçiler, göl kenarında kahvaltı yapmanın ve tekne turuyla bölgeyi keşfetmenin keyfini çıkardı. Ayrıca at biniciliği, ATV ve bisiklet turları gibi aktivitelerle zenginleşen park, her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor.

 

Doğal Güzellik ve Çeşitlilik

 

Tokat’a 100 kilometre, Reşadiye ilçesine ise 16 kilometre uzaklıkta yer alan Zinav Gölü, benzersiz doğa manzarasıyla ziyaretçileri büyülüyor. Ev sahipliği yaptığı çok sayıda balık türü ve çevresindeki ormanlık alanda görülebilen yaban hayvanlarıyla doğal bir cennet sunuyor. Göl, yaz kış demeden değişen güzellikleriyle dört mevsim ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatıyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği