Telefon
WhatsApp
Tokat'ın Yeni Başkanına, Mustafa Said Yazıcıoğlu'ndan Ziyaret

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu, amcası ve Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Yazıcıoğlu makamında ziyaret etti.

 

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve seçilmesinin ardından ailesinden anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Diyanet İşleri eski Başkanlarından ve 60. Hükümet'te Diyanet İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapmış olan Prof. Dr. Mustafa Said Yazıcıoğlu, yeğeni Başkan Yazıcıoğlu'nu belediye binasında ziyaret etti.

 

Aileden Güçlü Destek

 

1984-1989 yılları arasında Tokat Valiliği yapmış ve "Süper Vali" olarak anılan merhum Recep Yazıcıoğlu'nun kardeşi olan Prof. Dr. Mustafa Said Yazıcıoğlu, bu ziyarette Tokat'ta yıllar sonra yeniden yaşanan ailevi başarıya şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadı. Yeğeninin bu önemli başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıcıoğlu, Tokat'ta yeniden bir aile üyesinin hizmet veriyor olmasının önemine vurgu yaptı.

 

Birlikte Daha Güçlüyüz

 

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ise amcasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade etti. Geçmişte babasının valilik yaptığı dönemlerde yaşanan aile birlikteliklerinin benzerini günümüzde de yaşadıklarını belirten Yazıcıoğlu, bu tür buluşmaların kendisine güç verdiğini söyledi.

 

Başkan Yazıcıoğlu; "Bundan yıllar önce Tokat'ta babamın valilik yaptığı dönemde amcamız yine bizi ziyarete gelir, bayramlarda bir arada olurduk. Bugün yeniden o günkü duyguları yaşadım. Amca demek bizde baba yarısıdır. Bu bayramda da amcam yine bizi yalnız bırakmadı. Çok teşekkür ediyorum. Onların eli, duası üzerimizden eksik olmasın. İnşallah Tokat'ımızı babamın bıraktığı altın yıllarına yeniden kavuşturacağım" dedi.

 

Ziyarete ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Tokat Milletvekili Yücel Bulut da katıldı, bu durumun Tokat'taki yerel yönetim ve siyasetteki birlik ve beraberlik mesajı olarak değerlendirildiği belirtildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği